Home Fortune Weekly Game live Car rental Life breaking news Education and training More

"Geboren voor esthetiek", de Doric 20 & 60 schitteren op de Dubai International E-sigaret tentoonstelling in het Midden-Oosten

2021-10-08


VOOPOO, een internationaal gerenommeerd e-sigaret merk, onthulde eerder dat de Doric serie producten, gebaseerd op het onafhankelijk ontwikkelde Innovative Tasty Optimal solution (ITO) platform, eind september beschikbaar zouden zijn. In het Midden-Oosten Dubai International E-sigaret Exhibition, gehouden op 19 september van dit jaar, werden de twee producten, Doric 20 & 60, op briljante wijze vooraf gedebuteerd, hun mysterie onthullend aan de massa's vaping enthousiastelingen.

Geboren voor esthetiek, minimalistisch design + compacte carrosserievorm

Wat de meeste indruk maakt op mensen van de Doric-serie is het elegante ontwerp. Geïnspireerd door de mysterieuze Pantheon pilaren van het oude Rome, bieden de DORIC 20 & 60 consumenten een gereduceerde, maar niet eenvoudige, zintuiglijke ervaring. Door het gebruik van innovatieve, slanke aluminium behuizingstechnologie, hebben de DORIC 20 & 60 niet alleen een comfortabele grip, maar creëren ze ook een stijlvolle en artistieke ervaring.

De Doric 20 heeft een diameter van 19 mm, een extreem slanke behuizing en een volledig metalen textuur die perfect aanvoelt, terwijl hij toch extreem licht is om te dragen. Er zijn vijf prachtige kleuren voor de consument om uit te kiezen Space Gray, Pale Gold, Olive Green, Ice Blue, en Rose Gold.

De eenvoudige Europese stijl, het cilindrische, klassieke ontwerp en de uitstekende grip van de Doric 60 werden zeer geprezen door de deelnemers aan de tentoonstelling. Het compacte formaat en het lichte gewicht van de Doric 60 zorgen ervoor dat hij overal in uw zak of tas past, terwijl de combinatie van de volledig metalen behuizing en het donkere kleurenschema krassen en vingerafdrukken voorkomt. De Doric 60 is ook verkrijgbaar in vijf kleuren, waaruit klanten kunnen kiezen: Space Gray, Deep-sea Blue, Olive Green, Ice Blue en Grapefruit Red.

Stabiele smaak, superieure levensduur van de batterij

Het aanpassen van de smaak is altijd het onderwerp van de grootste zorg voor vapers, en deze beide Doric producten hebben een nieuw ontworpen, traploos instelbare, lucht-systeem, dat de aanpassing van de luchtwegen op elke grootte ondersteunt. Daarnaast is er een aparte inlaatopening ontworpen voor gebruikers van orale vaping, met verschillende, vrij instelbare, openingsmaten om de verschillende Loose of Tight vaping ervaringen te voelen, en de smaakconcentratie kan naar believen worden aangepast.

De Doric 20 maakt gebruik van innovatieve technologie op basis van het ITO-platform, waardoor niet alleen het verstuivingsgebied binnenin de coil wordt vergroot, maar ook de opwarmsnelheid wordt verhoogd. De combinatie van prestaties en snelheid biedt gebruikers een krachtige smaakervaring zoals nooit eerder ervaren. Het innovatieve anti-condensatie, anti-olie lekkage ontwerp heeft de normale product ervaring pijnpunten verbeterd. In termen van levensduur van de batterij, zal de Doric 20 worden uitgerust met 1,5A Type-C snelladen, en het apparaat zal binnen 1 uur klaar zijn met opladen, wat gemakkelijk een volledige dag gebruik voor vapers mogelijk kan maken. Omdat de Doric 20 gebruik maakt van een stabiele vermogensafgifte technologie, zal het zorgen voor een consistente smaak ervaring van de eerste tot de laatste slok, ongeacht het vermogensniveau.

De Doric 60 wordt gecontroleerd door VOOPOO's Gene chip om ervoor te zorgen dat gebruikers de rijke smaak van zijn 5-60W vermogen ervaren, terwijl de twee PnP-verstuiving kernen van 0.2Ω en 0.3Ω, gebruikers in staat stellen om de verschillende smaken van rook van deze verschillende kernen te voelen. In termen van levensduur van de batterij, is de Doric 60 uitgerust met een 1,6A Type-C de interface voor snel opladen, evenals een 2500mAh hoge capaciteit batterij ontwerp, waardoor vapers om het even welke problemen met de levensduur van de batterij te vermijden.

Over VOOPOO

VOOPOO is opgericht in 2017 en is snel opgeklommen door de DRAG-producten, die in een korte periode wereldwijd alom geprezen zijn. Als een high-tech onderneming met R&D, ontwerp, productie en branding, heeft VOOPOO vier belangrijke productreeksen - DRAG, VINCI, ARGUS, en V. Momenteel is VOOPOO aanwezig in meer dan 70 landen in Noord-Amerika, Europa, en Azië.


WAARSCHUWING: Dit product kan worden gebruikt met e-vloeistofproducten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof.

VOOPOO Officiële website: https://www.voopoo.com/

IG: https://www.instagram.com/voopoo_global/

https://www.instagram.com/voopootechofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/Voopootech/

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@voopoo_indonesia?lang=nl

Zakelijk contact: sales@voopoo.com

Contact met de media: Kai@voopootech.com


Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
©copyright 2009-2020 Pop Mom Daily    Contact Us SiteMap